Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ - ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΗΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
1. Γίναμε μάρτυρες ενός κρούσματος τυφλής και απάνθρωπης βίας. Ένας εργαζόμενος, ένας οικογενειάρχης, ένας υποδειγματικός πολίτης και λειτουργός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γιώργος Βασιλάκης έπεσε θύμα μιας αποτρόπαιης τρομοκρατικής ενέργειας.
2. Νοιώθουμε οδύνη, νοιώθουμε αγανάκτηση. Όλη η κοινωνία μας εκφράζει τον αποτροπιασμό της γι' αυτή την εγκληματική ενέργεια. Ο Ελληνικός λαός, στο σύνολό του, τους καταδικάζει. Την ώρα που ο λαός μας δίνει μια καθημερινή μάχη, για να ορθοποδήσει η χώρα, να ανακτήσει την αξιοπιστία της, άνανδροι και κρυπτόμενοι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την κοινωνική ειρήνη, την ασφάλεια, την ομαλότητα, την εικόνα της πατρίδας μας διεθνώς. Ας γνωρίζουν οι δολοφόνοι, ότι θα αποτύχουν, γιατί έχουν απέναντί τους την Πολιτεία και ολόκληρη την κοινωνία. Η κοινωνία μας δεν τρομοκρατείται. Και κανένας δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές αυτής της κυβέρνησης να επαναφέρει την ασφάλεια σε κάθε γειτονιά της χώρας - προσπάθειες που έχουν ήδη ορατό αποτέλεσμα π.χ. και με την πρόσφατη εξάρθρωση τρομοκρατικών πυρήνων και με την δράση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: